MagyarOK 
A1-es kiadványok
Információk
és mintaoldalak

MagyarOK A1+

A MagyarOK A1+ a szerzők által kidolgozott modellalapú nyelvtanítás módszerét megvalósító tankönyvcsalád első kötete. A módszer a természetes nyelvhasználatot helyezi a középpontba, és a gyakorlás minden fázisában példát ad olyan nyelvi eszközökre, amelyekkel az anyanyelvi beszélők reagálnának az adott közléshelyzetben. A kommunikációközpontú, korpuszinformált tananyag minden készséget egyformán fejleszt, és szilárd grammatikai alapokat ad a továbbhaladáshoz.

További információk itt.

 • Figyelem! Az A1+ átdolgozott, videós feladatokkal bővített kiadásának használatához internetes továbbképzést tartunk 2023. március 4-én 13-18 óráig. Részvételi díj: 10 000 forint. Jelentkezés itt
 • MagyarOK A1 kompakt

  Nincs ennyi ideje? A diákjai "túlélő" szinten akarnak tudni magyarul?
  Akkor válassza a MagyarOK A1 kompaktot!

  További információk itt.

  Olvasókönyv az A1-es szintre

 • Az Olvasókönyv az A1-es szintre a MagyarOK szerzői által kidolgozott modellalapú nyelvtanítás módszerét megvalósító füzetsorozat első kötete, amely a MagyarOK A1+ és a MagyarOK kompakt kötetek kiegészítéseként, de akár más tankönyvek kiegészítéseként, illetve önállóan is használható. A kiadvány hetven rövid, a mindennapi élethez kapcsolódó szöveget közöl, amelyeket szövegértési és szókincsbővítő feladatok követnek. A szövegekhez hang- és videófelvételek is tartoznak.

  További információk és mintafejezet itt.